Ondernemerschap

Op 23 november 2019 heeft de politieke partij Alternatief 2020 een training verzorgd aan ondernemers van Moengo. Deze training is een direct gevolg van de installatie van de afdeling van A20 in Marowijne op 10 november jongsleden.

Met deze training beoogt A20 de ondernemers bewust te maken van duurzame ontwikkeling. Het is de bedoeling te werken aan capaciteitsversterking in Marowijne. De ondernemers mochten bij de introductieronde aangeven wat hun specialiteit was alsook aangeven wat zij verwachtten van de training. Er werd hierna ingespeeld op de verwachtingen van de ondernemers, die gretig gebruik maakten van de kennis van de trainer.

Enkele onderwerpen die behandeld werden, zijn: marktonderzoek, netwerken, financiƫn, waardeketen en ethisch ondernemen. Wat sterk naar voren kwam, was dat er een grote behoefte was naar bundeling en veilig samenwerken onder de ondernemers. Aan de partij is gevraagd zo snel als mogelijk een follow-up training te verzorgen in Moengo. A20 zal in de komende periode hieraan gehoor geven.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram

A20 SOCIAL MEDIA

nl_NLNL