Mijn naam is Mahinderpersad Ramnath, een rasechte Surinamer, geboren in Nickerie.
Ik ben gehuwd met, in mijn ogen, de mooiste vrouw van Suriname. God heeft mij gezegend met twee prachtige kinderen, een jongen en een meisje.

In het dagelijks leven ben ik een zelfstandig ondernemer.
De sterke wil die in mij was, en is om te ondernemen heeft gemaakt dat ik op jonge leeftijd als ondernemer ben begonnen.

Vanaf mijn jeugdjaren ben ik actief in de agrarische sector, in de hoop dat de productie in Suriname echt een lift zou krijgen. Jammer genoeg is dat na tientallen jaren nog steeds niet het geval.

Suriname is een land waar de import nog steeds groter is dan de export. Dat moet veranderen. Surinamers zijn over het algemeen mensen met goede initiatieven, die graag willen produceren, maar de middelen die zij nodig hebben om op dat punt te komen ontbreekt nog steeds.

Soms lijkt het alsof zelfstandig ondernemen een straf is, want het product dat we al hier produceren wordt ook geimporteerd. Precies dat werkt demotiverend, want als we het product hier kunnen produceren, waarom moeten wij het het dan importeren?

We zien dat het binnenlands productie helemaal niet ondersteund wordt en het importbeleid maakt het land afhankelijk.

Hier moet nu verandering in komen!

Ik wil me persoonlijk inzetten voor de ordening van de productiegebieden, het duurzaam ontwikkelen van de productiesector en het bevorderen van het ondernemerschap.

Ik geloof dat het anders kan!
Ik weet dat het anders kan!

Stem daarom op 25 mei op uw kandidaat nummer 1 in Nickerie, Mahinderpersad Ramnath (Mahin Ramnath)

Download Onze Politiek Manifest!