Ik ben Rodney Kariodimedjo. In het dagelijks leven ben ik leerkracht en jeugdbegeleider.

Ik ben een 39-jarige staatsburger, die geboren en getogen is in het district Commewijne. Ik ben woonachtig te Mariënburg, meer bekend als oud suikerplantage.

Commewijnes economie is hoofdzakelijk gebaseerd op landbouw. Plantage Mariënburg is sterk vervallen, maar de fabriek wordt nog steeds bezocht door toeristen. Net als de andere plantages in het district, zijn deze door de nabijheid van Paramaribo gemakkelijk als dagexcursie te bezoeken. Suikerriet is nog steeds overal te vinden net als citrusaanplanten en cacao.

Hiernaast is visserij ook van groot belang. Visvangst vindt voornamelijk plaats voor de kust, op de Suriname- en Commewijnerivier. Ook in dit deel van mijn geliefd Suriname zijn er enorme uitdagingen.

Persoonlijk zal ik mij inzetten voor het beste betaalbare onderwijs, werkgelegenheid, huisvesting en jong ondernemerschap.

Ik hoop de samenleving, in het bijzonder de bewoners van Commewijne te mogen vertegenwoordigen in De Nationale Assemblee, het hoogste orgaan van de Staat.

Ik ben lid van de politieke partij Alternatief 2020 (A20), de partij die staat voor dienstbaar leiderschap en ik zal u dienen.

COMMEWIJNE, stem op Rodney Kariodimedjo, uw DNA kandidaat #1 op de lijst van A20.

Het nationaal belang staat boven eigen belangen. Suriname eerst!

Kenki e kong… Wan Tra Fas’ dè!
Pangowahan positif bakal teka… Aja wedi
bisa beda!

Download Onze Politiek Manifest!