Ik ben Winston Van Der Leuv, een geboren en getogen Surinamer, geboren te Paramaribo op 11 augustus 1972. Ik ben een Multipreneur die als ondernemer in de import en export, aannemer in civiele techniek, bouwkundig tekenaar, managementconsultant en gecertificeerd douane expediteur mijn bescheiden diensten aanbied om de dagelijkse kost te verdienen.

Mijn bewuste keus om de politiek in te stappen maakte ik na lang overdenken waarom het steeds slechter gaat met de economie en maatschappij van mijn geliefd land Suriname, na 6 verkiezingen die ik heb meegemaakt als actieve stemgerechtigde.

Ik kwam tot de conclusie dat als ik de verandering wil zien, ik dan zelf met gelijkdenkenden naar voren moest treden om de verandering teweeg te brengen.
Voorheen kon ik mij niet verenigen en helemaal niet identificeren met geen enkele bestaande politieke partij, omdat mijn ideologie niet overeen kwam met hun politieke ideologie en moraal. Ik stond op het punt mijn geliefd land Suriname te verlaten voor betere perspectieven in het buitenland en kwam in de gelukkige omstandigheid te vernemen van het Alternatief 2020 via een beeldschone jonge vrouw. Na hun website te hebben doorgelicht en mij via de website had ingeschreven, kreeg ik een uitnodiging en nam die ook enigszins sceptisch aan.

Bij de eerste ontmoeting voelde ik meteen aan dat ik uiteindelijk bewustgeworden Surinamers had ontmoet, die politiek een compleet andere functie gaven van dienstbaarheid naar de samenleving. Maar pas bij de derde ontmoeting kon men mijn hart winnen met overtuigingen, waarbij de leidraad om de Surinamer en het land Suriname eerst voorrang te verlenen om welzijn en welvaart te realiseren, met de aanwezige rijkdommen van dit land.

Daarom heb ik besloten om de verantwoordelijkheid te nemen om als politiek activist de agrarische sectoren te verheffen naar industriële productie, met behulp van groene innovatieve technologieën om 100% biologische en organische eindproducten op de nationale en internationale markt af te zetten. Verder zal ik mij inzetten voor het doorlichten van de financiële economie, met specifieke vakspecialisten om te realiseren dat er een volledige blauwdruk wordt gemaakt van de richtingen die Suriname op gaat, in de verdere ontwikkeling als soevereine staat.

Om er zeker van te zijn dat Suriname niet weer 5 jaren verliest aan alleen politieke egoïsme, roep ik alle Surinamers op om in alle 10 districten massaal te stemmen op A20 (Alternatief 2020), zodat wij nu samen met alle Surinamers daadwerkelijk de lang verwachte ontwikkeling teweeg brengen en ervoor zorgdragen dat onze kinderen en kleinkinderen nooit meer belanden in situaties waar wij nu mee te maken hebben.

Stem daarom voor zekerheid en garantie van ontwikkeling op DNA kandidaat #12 in Paramaribo, Winston Van Der Leuv.