Mijn naam is Peggy Pasiran gehuwd Ambja, 43 jaar jong en woonachtig in Powaka. Geboren uit mevr. Sibilia Orban en dhr. Hendrik Pasiran. Ik Ben moeder van 4 kinderen en in het dagelijks leven ben ik werkzaam te Overbridge River Resort als supervisor.

Ik heb geen gemakkelijke jeugd gehad. Vandaar dat ik vooral de jongeren motiveer om hun school af te ronden, want onderwijs is heel belangrijk voor de verdere ontwikkeling van elk individu. In het binnenland zijn er veel drop-outs. Ook ik was een drop-out, maar ik heb de kans gekregen om verder te studeren en daarom wil ik mij ook voor deze groep jongeren sterk gaan maken.

Sommigen verlaten hun woongebied en families om zich in Paramaribo te vestigen, voor vervolgonderwijs. De meeste afgestudeerden keren meestal niet terug naar de dorpen, omdat er daar geen werk voor hen is.

Er zijn geen ontwikkelingsmogelijkheden in de dorpen en dat zal zo blijven, want geschoold kader blijft weg. Het is daarom raadzaam om ook het vervolgonderwijs zo dicht mogelijk bij de dorpen te brengen. Hierdoor zal er ontwikkeling komen in deze gebieden, waardoor er ook werk gelegenheid gecreëerd kan worden. Voor deze groep mensen wil ik mij ook dienstbaar maken.

Om deze redenen heb ik gekozen voor Alternatief 2020.
A20 gaat voor integere en dienstbare leiders.
A20 gaat voor leiders die authentiek zijn en een goede leider maakt andere leiders.

Als jij een verandering teweeg wilt brengen… You must be the change you wish to see in the world.

Bij deze roep ik u op om op 25 mei 2020 een bewuste keuze te maken. U bepaalt welke leiders u wilt voor de komende 5 jaren.

Stem op A20 Kandidaat no. 2 in het district Para op Peggy Pasiran.

Wan fas’ no deh?
Wan Tra Fas’ musu deh!!