Ik ben Fadil Illes, een gedreven nationalist en patriot die Suriname op de eerste plaats zet.

Als kind luisterde ik altijd naar de discussies die mijn vader en moeder met hun vrienden en familie hadden over de ontwikkeling van Suriname. Ik hoorde verschillende visies voorbijkomen over hoe het land zijn potentieel het best kon omzetten naar rijkdom. En hoe verschillend men ook was van mening, de passie en liefde voor Suriname was altijd sterk aanwezig. Jaren later zijn het dezelfde liefde en passie die mij hebben laten besluiten om net als mijn ouders politiek actief te worden.

Met mijn diploma in Commerciele Economie op zak wist ik zeker dat mijn toekomst in Suriname lag. Binnen een week verhuisde ik uit Nederland en was ik weer thuis. Jong en enthousiast ging ik aan de slag.

Ik voel me nu gedreven om in de politiek te stappen omdat ik actiever wil helpen in het realiseren van onze potentie. Onze economie moet radicaal aangepakt worden. We moeten “Made in Suriname” maken tot een begrip in de regio.

Ik geloof dat wij Suriname binnen 5 jaar tot een welvarende natie kunnen maken als het Surinaams volk kiest voor nationaal belang en ons de kans geeft op 25 mei 2020.

Waar beginnen we?

Laten we beginnen bij onze veeteelt.

Wat moeten we doen om de prijs van melk, boter en kip goedkoper te maken?

Ervoor zorgen dat er genoeg lokale bedrijven de kans krijgen om samen honderduizenden koeien te telen en miljoenen kippen te kweken.

Wan Tra Fas De!
Kies voor Nationaal belang!
Kies voor Suriname!
Kies voor Alternatief2020!