Ik ben Farley Newland, 39 jaar oud en manager in een productiebedrijf, waar ik met heel veel plezier mijn werk doe.

Management and leadership zijn mijn passie. Ik heb ook daardoor diverse trainingen op deze gebieden met succes mogen afronden. Ik ben een nationalist in hart en nieren en houd erg veel van Suriname.

Ik heb altijd vanaf de zijlijn mijn krachten geven aan de opbouw van het land en omdat ik merk dat er gebrek is aan integer leiderschap in de politiek, mensen met het hart op de juiste plek, Surinamers die het land op de eerste plaats zetten, heb ik besloten niet meer vanaf de zijlijn te kijken om te zien hoe het mis gaat. Het kan anders en WAN TRA FAS’ DE.

Ik ga voor de opbouw van onze economie en dit door het stimuleren van ondernemerschap. Eén van de belangrijkste voorwaarden voor het stimuleren van ondernemerschap is een beter politiek beleid en goede toegang tot investeringen. Door ondernemerschap te bevorderen creëer je werkgelegenheid en verhoog je de algemene levensstandaard. Ondernemers voorzien de behoefte van de bevolkingen en tillen de hele maatschappij naar een hoger niveau.

Jongere verliezen hoop in het land en in de politiek, zien het niet meer zitten. Ouders frustreren, omdat we als 17 de rijkste land met de politiek die we tot nu toe hebben gevoerd de vruchten daarvan nog niet hebben kunnen plukken.

Het is tijd voor iets nieuws, A20 is het alternatief.

Stem 25 mei 2020, Farley Newland, DNA kandidaat Wanica #5.