Ik ben Mignom en mijn naam is Shenti. Ik ben een jonge Surinaamse vrouw. Mijn motto is “Be Your Own Kind of Beautiful”. Ik geloof dat eenieder zijn eigen schoonheid heeft, die te waarderen is. Het kan op het gebied zijn van mode, kennis, creativiteit and so on…

“DON’T BE LIKE ANY OTHER, GET INSPIRED BY OTHERS TO BE YOUR OWN YOU”
– Mignom Shenti-

Ik ben aangetrokken tot creativiteit en alles dat tot groei zal bijdragen; ten behoeve van mij en anderen. Ik geloof ook dat wanneer je “Your Own Beautiful” bent, you will Live every moment, Love beyond words and Laugh everyday.

Ik ben een psycholoog in opleiding met de specialisatie kinder en jeugdpsychologie. Ik functioneer ook als assistent psycholoog en psychosociale begeleider, waarbij er gewerkt wordt met kinderen. Naast mijn studie en baan heb ik ook de passie voor mode ?.

Ik ben in de politiek gestapt, omdat ik mijn bijdrage wil leveren aan de transformatie van het regeersysteem in Suriname. Ik vecht niet tegen een partij of personen, maar tegen de politiek voering van nu. Tegen het regeersysteem van nu. We moeten dus nu echt terug naar een dienstbare overheid. Daarom ben ik lid geworden van A20.
Ik ben voorstander van elke ontwikkeling en ik ondersteun alles dat Suriname hoger op zal brengen. Suriname eerst!

Ik wil mij inzetten voor transformatie van het onderwijssysteem.
Studenten moeten al heel vroeg in hun studieloopbaan gericht kunnen studeren. Als een leerling interesse heeft voor ICT, moet deze al vanaf het VOJ-niveau beroepsgericht kunnen studeren. Leerlingen met leerstoornissen kunnen het regulier onderwijs met succes afronden. Mits, ze de juiste begeleiding wordt aangeboden.
Daarom wil ik mij inzetten voor transformatie van het onderwijssysteem.

Als psycholoog in opleiding wil ik mij daarnaast inzetten voor de paramedische hulpverlening in Suriname. Meer toegang tot psychologische, fysiotherapeutische en logopedische hulp. Voor elke Surinamer die dat nodig heeft.

Bijvoorbeeld, vijf consulten per jaar voor fysiotherapie is niet genoeg voor de volledige revalidatie. Paramedische zorg draagt zeker bij aan de complete en holistische gezondheid van lichaam en geest.
Daarom wil ik mij inzetten voor meer toegang tot de paramedische hulpverlening in Suriname.

Ik ben Mignom Shenti Bsc, DNA kandidaat nummer 6 op de lijst van Wanica.
Stem op A20
There is another way, Het kan anders, Wan tra fas’ de, Wang taa fasi de!

Download Onze Politiek Manifest!