PERRY VAN LEESTEN

Bestuurslid A20

BETROUWBARE EN DESKUNIGE LEIDERS

Net zoals de meeste van mijn landgenoten, heb ik bevonden dat Suriname eerder achteruit dan vooruit gaat terwijl er telkens mooie kansen gemist worden.

Het land heeft goede leiders nodig, vooral nu, dringender dan ooit tevoren

Ik ben Perry van Leesten en in het dagelijks leven ben ik cultuurtechnisch consultant bij Hydrocom N.V.

Eerder ben ik direkteur geweest bij diverse produktie bedrijven en ook docent op HBO en Universitair niveau.

Jarenlang ben ik een Surinaamse intellectueel geweest die zwijgend een technische bijdrage levert aan de ontwikkeling van ons geliefd Suriname. Met politiek heb ik mij nooit actief bemoeid, maar ik heb altijd de politieke ontwikkelingen gevolgd.

Daarnaast ben ik druk bezig met Godsdienst bij het Volle Evangelie, onderwijs en muziek.

Net zoals de meeste van mijn landgenoten, heb ik bevonden dat Suriname eerder achteruit dan vooruit gaat terwijl er telkens mooie kansen gemist worden.

Aan grondstoffen of deskundigheid, energie of fysieke ruimte is er geen gebrek, dat alles is er, maar het belangrijkste voor ontwikkeling mist Suriname en dat zijn integere, betrouwbare en deskundige leiders.

Vanuit mijn Godsdienstige overtuiging ben ik tot het besef gekomen dat Suriname mannen als ik dringend nodig heeft. Het land heeft goede leiders nodig, vooral nu, dringender dan ooit tevoren.

Ik heb mij beschikbaar gesteld, de keus is aan u.

Stem A20

 

A20 BESTUURSLEDEN

A20 SOCIAL MEDIA