A20 deelt schoolpakketten aan districten

A20 bestaat 2 jaar en deelt schoolpakketten uit in Para en Coronie

A20 is van mening dat goed beleid moet leiden tot een cultuuromslag waarin het uitdelen van pakketten niet meer nodig zou moeten zijn. Een overheid die zelfredzaamheid van de burger stimuleert is ons streven. Helaas moeten wij constateren dat de huidige regering niet in staat is om diverse beloftes na te komen en blijft een groot deel van de bevolking achter als slachtoffer van onbehoorlijk bestuur. Het ontbreekt aan alles. Ziekenhuizen kunnen geen zorg meer verlenen en ouders kunnen hun kinderen niet meer voorzien van de hoognodige spullen om goed onderwijs te volgen. Goed onderwijs is voor de ontwikkeling van Suriname cruciaal en zou prioriteit moeten hebben. Deze week bestaat A20 reeds twee jaren en in die periode staat de partij in dicht contact met de bevolking en het bedrijfsleven.

Zo ontvingen wij signalen uit diverse districten dat het ontbrak aan de hoognodige spullen. A20 heeft zijn uiterste best gedaan om in ieder geval een steentje bij te dragen. Er werden daarom in district Para te Matta afgelopen vrijdag schoolspullen overhandigd. Hierbij waren aanwezig Rudy Wijntuin, Fairus Frederison en kapitein Sabajo.

Zaterdag was district Coronie aan de beurt. Hier werden de pakketten overhandigd door Angela Imanuel en Jane Durham. De voorzitter van A20 was ook hierbij aanwezig en hield een speech om de scholieren een hart onder de riem te steken.

De pakketten bevatten schoolschriften, pennen, potloden en schooluniformen. Wij wensen de jeugd ondanks de lastige omstandigheden een goed schooljaar toe. We hopen dat A20 in de toekomst ervoor kan zorgen dat het uitdelen van pakketten niet meer nodig is maar dat we gemeenschappelijk in staat zijn om tot een niveau van zelfredzaamheid te komen waarbij eenieder van een normale levensstandaard kan genieten.

A20

Facebook
Twitter
LinkedIn
Print