A20 Informatie bijeenkomst Rotterdam

Op 12 februari was Rotterdam aan de beurt voor A20 om zichtbaar te worden bij de diaspora in Nederland, de SuriNeds, zoals die in de volksmond ook wel worden genoemd.

De aanwezigen waren erg onder de indruk van de presentatie verzorgd door het bestuurslid Perry van Leesten, die momenteel op vakantie in Nederland is. Van Leesten heeft de pijlers van de partij aan de aanwezigen uitgelegd en de vragen tijdens de discussie ronde getuigden van oprechte interesse om meer te weten over de concrete plannen van de partij.

De meeste aandacht ging bij de aanwezigen voornamelijk uit naar de zienswijze van de partij m.b.t. de dubbele nationaliteit. Er waren ook vragen over grondbeleid en met name hoe de partij denkt over “elke Surinamer heeft recht op een stukje grond”. Vragen over hoe de partij denkt de economie weer in de lift te krijgen en of de partij ook denkt in termen van een zaken/technisch kabinet.

De aanwezigen vroegen ook naar de plannen van de partij omtrent het inzetten van diaspora. Hoe wilt men dat doen en wat kunnen wij betekenen als diaspora voor A20?

Facebook
Twitter
LinkedIn
Print