A20 Afdeling Nickerie

Afdeling Nickerie geïnstalleerd

Alternatief 2020 (A20) heeft op maandag 18 november 2019 onder leiding van Chyraleen Nirk, de afdeling Nickerie geïnstalleerd. Nickerie is onze tweede afdeling.

Door de bewoners van Nickerie zijn verschillende issues aangekaart, zoals grondhuuraanvragen die vaak niet binnen redelijke termijn en op oneerlijke wijze worden afgehandeld, de slechte toekomstperspectieven voor de jeugd en kwesties die spelen binnen het overheidsapparaat te Nickerie.

A20 heeft duidelijk aangegeven over te zullen gaan tot daadwerkelijke decentralisatie, omdat niemand de vraagstukken in een district beter kan oplossen dan de mensen die in het district woonachtig zijn. Doordat het bestuur geconcentreerd is rondom de centrale overheid in Paramaribo, kunnen landgenoten in de districten in mindere mate de rechten beleven die hun toekomt, met alle gevolgen van dien. Voorts zal de partij zich in Nickerie richten op oplossingen voor de problematiek op het gebied van landbouw, veeteelt en visserij om zodoende het district tot hogere ontwikkeling te brengen. 


Afdelingsvoorzitter Nirk is  enthousiast om samen met de andere leden de boodschap van de partij te verspreiden. A20 zal volgende week een informatiesessie in Nickerie houden om diepgaander haar oplossingen te presenteren aan het district. De partij is ervan overtuigd dat ook Nickerie de potentie heeft om tot duurzame ontwikkeling te komen, zegt A20. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Facebook
Twitter
LinkedIn
Print