Steven Reyme herkozen als voorzitter A20(Alternatief2020)

Paramaribo, 23 juni 2024 – Tijdens een congres dit weekend heeft de politieke partij A20 een nieuw bestuur gekozen. Deels bestaande uit herkozen leden en aangevuld met twee nieuwe gezichten, belooft het bestuur onder leiding van voorzitter Steven Reyme zich in te zetten voor een rechtvaardiger Suriname en nauwere samenwerking met partnerpartij DOE.

Herkozen en nieuwkomers:
Steven Reyme: Voorzitter
Graciëlla Chin A Foeng – Hardjopawiro: Secretaris
Henk Lemmert: Penningmeester
Meredith Leter: Commissaris
Guno Polak (Para): Nieuw commissaris
Jan Betterson (Marowijne): Nieuw commissaris

Naast het hoofdbestuur werd ook de Jongerenraad van A20 geinstalleerd, met Leann Prins als voorzitter. De overige leden zijn Richard Pinas, Joël Wirodikromo, Tachana Brown, Angelina Dinmohamed, Sercio Monkau en Grabiella Bendanon.

Strijd tegen onrecht en rancune:
In zijn speech benadrukte voorzitter Reyme het belang van de strijd tegen onrecht en rancune. Hij hekelde de jarenlange intimidatie van andersdenkenden en benadrukte de noodzaak om de grondwet te respecteren. Investeren in de jeugd, onderwijs en ouderen vormen speerpunten in de visie van Reyme.

Samenwerking met DOE:
A20 streeft naar verkiezingswinst in samenwerking met partnerpartij DOE. Gesprekken om de samenwerking te intensiveren zijn reeds vergevorderd.

Suriname naar grotere hoogten:
De partijleden toonden zich vastberaden om Suriname naar grotere hoogten te tillen. Reyme sloot af met de slogan: “Ik ben geen politicus, maar een leider die zich bij de groep politici heeft gevoegd.

Het kan anders, want trafas de!”

Facebook
Twitter
LinkedIn
Print

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Download Onze Politiek Manifest!